Австралийски съд присъди обезщетение от 3,6 милиона щатски долара на

...
Австралийски съд присъди обезщетение от 3,6 милиона щатски долара на
Коментари Харесай

Ребъл Уилсън ще получи рекордно обезщетение от клюкарско издание

Австралийски съд присъди обезщетение от 3,6 милиона щатски $ на холивудската актриса Ребъл Уилсън , откакто тя завоюва делото за клюка против издателството " Бауър мeдиа ", оповестиха международните осведомителни организации.

Восъчната фигура на Ребъл Уилсън е по-пищна от оригинала (СНИМКИ)

Уилсън завоюва делото против издателството през юни. Тя твърдеше, че оклеветяващи я изявления в всемирски издания на " Бауър мeдиа " са уязвили репутацията ѝ и са ѝ коствали функции в холивудски продукции. Затова и избраната от съда сума е толкоз огромна.
.@RebelWilson has won a record £2.7m damages payout from a global magazine publisher https://t.co/MQsGKyJXQ3
— Sky News (@SkyNews) September 13, 2017 Според въпросните изявления от 2015 година в списания като " Уманс дей ", австралийските " Уиминс уикли " и " ОКей ", Ребъл Уилсън е излъгала за същинското си име, възрастта си, детските си години. В тях се твърдеше също, че актрисата си е съчинявала истории, с цел да пробие в Холивуд . По време на процеса Уилсън съобщи, че медийните клюки са очернили имиджа ѝ и са ѝ коствали функции в продукции като " Кунг-фу панда 3 " и " Тролчета ".

Ребъл Уилсън е сред най-интригуващите австралийци (СНИМКИ)

Родената в Сидни, Австралия, Ребъл Уилсън проби в Холивуд с ролята си в комедията " Шаферки " (2011). Тя е известна и с присъединяване си в поредицата " Перфектният темп ".  По тематиката Тейлър Суифт завоюва делото за полово посягане, получи обезщетение от 1 $ Десетки хиляди евро обезщетение за фотоси с голите гърди на херцогиня Катрин
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР