Австралийски рибар не се справил с акула, която се хванала

...
Австралийски рибар не се справил с акула, която се хванала
Коментари Харесай

Наслука: Акула измъкна рибар от лодката му

Австралийски риболовец не се справил с акула, която се хванала на стръвта му и паднал във водата, оповестява Yahoo 7News. 34-годишният Брет Палмър бил на лов на риба с каяк край австралийския град Балнаринг, щата Виктория. Според думите му, огромна акула клъвнала единствено 15 минути след началото на риболова. Той стартира да я дърпа, само че триметровата риба обезверено се съпротивлявала и изскачала от водата. " Тя захапа лодката, едвам не докосна крайници ми ", спомня си рибарят. Акулата съумяла да преобърне каяка и мъжът паднал във водата. " Чух няколко думи, по-късно огромно разплискване и той беше във водата ", споделя брат му, който бил на различен каяк.

Палмър съумял да влезе в лодката на брат си и не потърпевш. " Беше просто ужасно ", сподели той по-късно пред кореспонденти. - " Не ми харесват акулите ". Рибарите решили да оставят преобърнатия каяк и да се завърнат вкъщи.

На идната заран празният каяк със следи от зъби на акула бил видян до брега. Бреговата защита, военната полиция с хеликоптер и доброволни спасители почнали да търсят притежателя на лодката.

Скоро се изяснило, че каякът принадлежи на Палмър. След това при него пристигнали служители на реда и му върнали изгубеното риболовно съоръжение. Рибарят си бил вкъщи си и не подозирал, че е търсен.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР