Австралийски пудел на име Нори стана известен в интернет заради

...
Австралийски пудел на име Нори стана известен в интернет заради
Коментари Харесай

Пудел стана звезда в социалните мрежи - имал човешко лице

Австралийски пудел на име Нори стана прочут в интернет поради необикновената си осанка. Потребителите на мрежата настояват, че лицето на кучето наподобява на човешко лице. Това оповестява таблоидът Metro.


Стопаните на Нори - 33-годишният Кевин Хърлес и 34-годишната Тифани Нго - признават, че са привикнали с домашния любим и към този момент не се изненадват от външния му тип. „ Когато беше кученце, минувачите непрекъснато спираха и ни бомбардираха с въпроси “, спомня си мъжът. "Въпреки че това се случва по-рядко с възрастта, хората към момента съпоставят муцуната му с човешко лице. "



Нго е основала акаунт в Instagram за Нори, където разгласява фотосите си. Според нея коментаторите постоянно пишат, че кучето наподобява на човек. По-късно фотосите на пудел се озоваха в Twitter и станаха вирусни. Двойката призна, че са удовлетворени от известността на домашния любим в обществените мрежи.

"Миналата година взехме решение да намерим другарка на Нори и купихме кръстоска сред йоркширски териер и ши-тцу на име Боб ", споделя Херлес. „ Човешкият тип на пудела се откроява още повече на фона на новия домакински любим. “

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР