Австралийската тенис звезда Ник Кирьос отново показа сприхавия си характер

...
Австралийската тенис звезда Ник Кирьос отново показа сприхавия си характер
Коментари Харесай

Ник Кирьос пак показа тъмната си страна

Австралийската тенис звезда Ник Кирьос още веднъж сподели сприхавия си темперамент по време на тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Шанхай. Той демонстративно напусна корта след края на първия сет (6:7(5)) и съобщи успеха на Стив Джонсън, като скандалното му държание бе предизвикано от недоволството от съдията на стола Фъргъс Мърфи.

Любопитното е, че всичко това се случва единствено година, откакто АТР извади от международния тур Кирьос за съвсем същата причина още веднъж в Шанхай. Тогава той бе инструктиран да стартира съвещания със състезателен психолог, като в този момент не е ясно каква реакция ще последва от управителните органи в мъжкия тенис.

Umpire Fergus Murphy did tepid job of trying to quiet someone in Shanghai crowd. Kyrgios tried to brush off disruption at first. " Ni hao ma " pic.twitter.com/hrkm6JoFwq
— TroubleFault (@troublefault) October 10, 2017
22-годишният гений получи две публични предизвестия (точка за съперника) от съдията на стола за бурни митинги. Камерите уловиха по какъв начин още по време на тайбрека Кирьос споделя с антуража си на трибуните, че ще напусне корта, в случай че загуби първия сет - което и се случи. Кирьос таман бе изгубил дълго разиграване при 4:2 в своя изгода в тайбрека, когато направи обещанието към щаба си, а митингите му против съдията на стола бяха главно за неналичието на надзор на шума от трибуните.

Este es el momento en el que Kyrgios decide retirarse del partido de 1RD en Shanghai [vía @TennisTV] pic.twitter.com/wDmAh6jzsA
— David Sánchez (@DASanchez__) October 10, 2017
Кирьос имаше проблеми със съдията на стола и на финала на шампионата от сериите АТР500 в Пекин, който загуби без особена опозиция от Рафаел Надал с 6:2, 6:1.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР