Австралийската полиция разследва сбиване между сенатор и висш съветник, което

...
Австралийската полиция разследва сбиване между сенатор и висш съветник, което
Коментари Харесай

Кръв по стените на австралийския парламент! Сбиха са сенатор и висш съветник

Австралийската полиция проверява сборичкване сред сенатор и върховен консултант, което остави кръв по стените на австралийския парламент, оповестява БГНЕС.

Органите на реда и парламентарните служби преглеждат конфликта сред 70-годишния сенатор Браян Бърстън и чиновник на популисткия сенатор Полийн Хансън. Бърстън сподели порязаният си палец в резултат на спречкването и призна, че е размазал кръвта си по врата на кабинета на Хансън.

В изказване той споделя, че " е предал цялата информация на австралийската полиция " и е изискал цялостна забрана за съветника.

На съветника Джеймс Ашби, който е основен за въздействието на Хансън в австралийската политика, му е неразрешено да влиза в Народното събрание.

Сблъсъкът е бил сниман от камерите и на него се вижда кака Бърстън упреква Хансън в нежелани полови подмятания, а тя от своя страна упреква сенатор (вероятно Бърстън) в полов тормоз.

Хансън е водач на партия " Една нация " и даде малко светлина над обвиняванията като показа, че това, че е на 64 години не я прави " толкоз обезверена ".

Двамата сенатори се разделиха политически предходната година и оттогава са във омраза.

Наскоро от " Гардиън " оповестиха, че Бърстън е бил упрекван от своя съветничка, че ѝ е предложил секс, с цел да я развесели. Той отхвърли това.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР