Австралийската обществена телевизия SBS заяви, че ще спре да използва

...
Австралийската обществена телевизия SBS заяви, че ще спре да използва
Коментари Харесай

Австралия спира използването на предавания на китайски държавни медии

Австралийската социална телевизия SBS съобщи, че ще спре да употребява наличието на китайската държавна телевизия, до момента в който не бъде изработен обзор на спазването на човешките права.
Австралийската медия, профилирана в многоезично и мултикултурно наличие, съобщи, че проверява излъчени от CGTN и CCTV самопризнания на 56 пандизчии. държани под насила или изтезавани в интервала сред 2013 и 2020 година
 Медуза умъртви младеж Медуза умъртви младеж
Австралийски младеж е умрял, откакто е бил жилнат от медуза, до момента в който е плувал на плажа в Куинсланд, заяви Военновъздушни сили. Поддържащата жи...
" SBS получи тъжба, която сега преглежда ", сподели представител на телевизионния оператор. През този интервал ще бъде спряно излъчването на новините на CGTN и CCTV от чужбина, до момента в който тече инспекцията, съобщи БГНЕС.
Това решение евентуално ще утежни в допълнение връзките сред и Китай, които така и така са много обтегнати, разяснява Агенция Франс Прес.
Австралия предприе дейности, с цел да ограничи въздействието на свързани с китайската държавна администрация лица, организации и софтуерни компании в страната.
Тя забрани също на китайски компании, свързани с страната, да купуват две локални компании и стартира обзор на редица вложения със задна дата.
 Посещение на опера в Сидни донесе пестник на Никол Кидман Посещение на опера в Сидни донесе пестник на Никол Кидман
Австралийската актриса Никол Кидман получила пестник по лицето в операта в Сидни. Съпругът й Кийт Ърбан показа това за " Индипендънт ". Т...
Китай отговори със наказания против редица австралийски артикули за експорт - от зърно и въглища до вино и омари.
Журналистите от двете страни попаднаха също под кръстосания огън.
Миналата година китайско-австралийски публицист беше затворен, а други двама австралийски публицисти бяха принудени да изоставен Китай.
Австралийските управляващи нахлуха в домовете на четирима представители на китайски държавни медии като част от следствие на секрети интервенции за въздействие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР