Австралийската Кайтлин Фолбиг преди 15 години беше призната за виновна,

...
Австралийската Кайтлин Фолбиг преди 15 години беше призната за виновна,
Коментари Харесай

Майка, убила четирите си деца, иска да я освободят предсрочно

Австралийската Кайтлин Фолбиг преди 15 години беше приета за отговорна, че е умъртвила двете си дъщери и двама сина в интервала 1989-1999 година.


Докато наказаната майка откри процедура, изискваща нейното освобождение, елементи от нейния дневник се появиха обществено.

Кайтлин Фолбиг от Нов Южен Уелс беше приета за отговорна през 2003 година, откакто задуши двамата си сина и две дъщери сред 1989 и 1999 година Понастоящем тя е наказана на 40 години затвор с 30-годишна възбрана за освобождението й по-рано от предстоящото.

Тези дни бяха оповестени елементи от дневника й, които коментират нейната душeвност. Тя написа, апропо, в дневника си: " Знам, че бързо експлодирам, а от време на време съм груба с нея. Тя си потегли с малко помощ. " Освен това дамата написа: " Всичко, което желаех, е да млъкне и един ден тя го направи. "

" Чувствам се като най-лошата майка на света. Страхувам се, че в този момент ще ме изоставен и другите като Сара ", написа Кейтлин Фолбиг в нейния дневник.

Фолбиг твърдеше, че нейните деца са умряли от " естествени аргументи ", само че бе приета за отговорна за убийството на Патрик през 1991-ва година, когато е единствено на седем месеца, Сара през 1993 година на 10-месечна възраст, дъщерята Лора, която в 1999- тя е на 18 месеца и 19-годишния си наследник Кейлъб през 1989 година

Сега, откакто е изчерпала всички свои права на тъжби, се надява, че ще даде плод петицията, която сформира правния екип на Нюкасъл, в която се приканват управляващите да преразгледат нейния случай, с изказванието, че е упрекната с подправени доказателства.

" Не желаеме да я освобождаваме от пандиза. Просто желаеме да има следствие, в което ще бъдат прегледани всички доказателства и да се разкрие дали в този случай е имало неправдив развой ", съобщи адвокатката й Изабел Рийд.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР