Австралийската издание News.com обърна внимание на нов бизнес в "Instagrame",

...
Австралийската издание News.com обърна внимание на нов бизнес в "Instagrame",
Коментари Харесай

Нов бизнес носи много пари на девойки, базиран на популярно сексуално отклонение

Австралийската издание News.com обърна внимание на нов бизнес в "Instagrame ", който носи доста пари и е основан на известно полово отклоняване. Момичета-модели продават фотоси на краката си на фут-фетишисти.

Журналисти откриха доста уеб сайтове в обществените мрежи, занимаващи се с продажбата на фотоси и видеоклипове с краката на дами. Модели или други, които желаят да продават своите фотоси, посредством абонамент оферират достъп до затворен клуб в "Instagrame ", където са оповестени фотоси на краката и ходилата на дамите. Този бизнес се развива доста бързо, някои модели печелят десетки хиляди долари годишно.

Моделът Джесика Гулд, продавайки своите фотоси на фетишисти, призна, че първоначално й било неловко да прави фотоси на краката си. Канадският модел Скарлет Виксен сподели, че прави за един ден към четири фотоси и печели всяка година повече от 90 000 щатски $. Разследващите са разговаряли и с мъже, купуващи такива фотоси, и схванаха, че приблизително те харчат сред 400 и 1500 $ на модел.

Според специалисти този бизнес ще пораства и отсега нататък. Снимките на краката не се считат за искрено порнографско наличие и обществената мрежа не изтрива изявленията на моделите. Последните пък се привлечени от обстоятелството, че съвсем не се постанова да се събличат и да се снимат голи пред камера. Фут-фетишизмът - това е известно полово привличане към краката. То е общо за мъжете и дамите.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР