Австралийската блогърка Селсест Барбър става известна с пародиите си на

...
Австралийската блогърка Селсест Барбър става известна с пародиите си на
Коментари Харесай

Блогърка взриви мрежата с имитация на гола СНИМКА на Бела Хадид

Австралийската блогърка Селсест Барбър става известна с пародиите си на фотоси на звезди. Наскоро на страницата си в Instagram тя реши да имитира чисто гола фотография на красивата моделка Бела Хадид и взриви мрежата.

На истинския кадър на американката, тя седи гола, с пресечен крайник пред себе си. Косата ѝ е пусната, външният тип спокоен, излъчващ естетика. Кадърът е черно бял, с което се добавя идилията.

Селест се опита да възпроизведе позата на Хадид, с цел да покаже по какъв начин наподобяват дамите в действителния живот и с голотата си мазета рибата, меко казано.

Снимката на Селест е по-скоро като подигравка, както и множеството ѝ опити за фалшификати, които са най-вече комични. Феновете на блогърката обаче я обичат най-вече поради това.

A post shared by (@celestebarber) on Oct 19, 2020 at 3:20am PDT

Барбър не се колебае да покаже чисто голото си тяло, макар че то несъмнено не се вписва в стандартите са хубост. Популярни блогъри с наднормено тегло не се срещат постоянно в " Инстаграм ", който се трансформира напоследък като че ли повече в рекламна платформа.

Въпреки че Селест наподобява повече на естествен и елементарен човек, в сравнение с модел, обявата ѝ има съвсем 200 000 лайкове. По мненията проличава, че клиентите на платформата са меко казано във екстаз от имитацията.

" Изглеждаш необикновено ", " Харесвам те даже повече от нея ", са единствено част от мненията на потребителите.

Селест не прави за първи път подигравка на фотоси на звезди, внасяйки комизъм в тях. Наскоро Барбър се превъплъти в актрисата Елизабет Мос и се подигра с екстравагантния ѝ облик, поставяйки си чорап на главата и правейки мимика.

A post shared by (@celestebarber) on Aug 28, 2020 at 4:42am PDT

A post shared by (@celestebarber) on Jul 27, 2020 at 2:20am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР