Австралийската актриса Елизабет Дебики ще се превъплъти в ролята на

...
Австралийската актриса Елизабет Дебики ще се превъплъти в ролята на
Коментари Харесай

Ето кой влиза в ролята на принцеса Даяна в Короната

Австралийската актриса Елизабет Дебики ще се превъплъти в ролята на принцеса Даяна в най-драматичния интервал от живота ѝ в сериала " Короната ", оповестява Асошиейтед прес.

Това ще стане в последните два сезона на известната телевизионна поредност - пети и шести. Актьорът Джонатан Прайс пък ще влезе в облика на брачна половинка на кралица Елизабет Втора, принц Филип, в последните сезони на хитовия сериал на Netflix.

Публикация, споделена от (@thecrownnetflix) на Авг 13, 2020 в 5:01 PDT

73-годишният Прайс, който познаваме от " Игра на тронове ", ще " поеме щафетата " от Тобаяс Мензис, който феновете за последно ще видят като принц Филип в идния четвърти сезон на сериала.

По-рано беше оповестено, че актрисата Имелда Стонтън ще " наследи " Оливия Колман в ролята на Нейно Величество, пресъздавайки късните ѝ години.

Публикация, споделена от (@thecrownnetflix) на Яну 31, 2020 в 7:11 PST

В облика на сестра ѝ принцеса Маргарет феновете ще видят Лесли Манвил, която ще " поеме щафетата " от провокиралата възторг Хелена Бонам Картър.

Премиерата на четвъртия сезон на " Короната " се чака по-късно през тази година.

Петият и шестият сезон на поредицата ще проследят едни от най-смутните интервали за английското кралско семейство - 90-те години на предишния век, белязани от събития като развода на принц Чарлз и принцеса Даяна, и трагичната гибел на Лейди Ди в автомобилна злополука, както и началото на новия век.

В първите два сезона на " Короната " в облиците на кралица Елизабет Втора и принц Филип се превъплътиха Клеър Фой и Мат Смит.

" Духът на лейди Даяна, нейните думи и каузи са към момента живи в сърцата на мнозина. За мен е същинска чест и привилегия да се причисля към екипа на " Короната ", сериал, към който съм пристрастена още от първия му епизод ", разяснява в Туитър Елизабет Дебики.

Публикация, споделена от (@thecrownnetflix) на Авг 16, 2020 в 11:00 PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР