Австралийска водеща на телевизионни новини се бори да се съвземе,

...
Австралийска водеща на телевизионни новини се бори да се съвземе,
Коментари Харесай

Водеща на телевизионни новини се разпада, докато съобщава за предполагаемото убийство на колега на живо в ефир

Австралийска водеща на телевизионни вести се бори да се съвземе, до момента в който оповестява за хипотетичното ликвидиране на сътрудника си и неговия сътрудник.

Сдържайки сълзите си, Нарелда Джейкъбс прочете, че полицейският чиновник Бо Ламар-Кондън е упрекнат в убийството на изчезналия ефирен водещ Джеси Беърд, на 26 година, и приятеля му Люк Дейвис, на 29 година Твърди се, че въпросният служител на реда е умъртви Джеси, който беше негово бивше гадже и сегашен сътрудник на Джеси Люк в дома на Джеси в Сидни в понеделник (19 февруари). Двойката беше в неопределеност от няколко дни и полицията сподели, че е мощно обезпокоена, защото някои от движимостите им бяха покрити с кръв в прескачане.

Телата към момента не са открити и полицията не е удостоверила повода за гибелта. Приятели и сътрудници на Джеси, които работеха в Channel Ten, му отдадоха респект, защото полицията удостовери за първи път, че към този момент проверява убийството му. Видимо унищожена, Нарелда явно се бореше да премине през сегмента, защото се спъваше в д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР