Австралийска компания създаде нова позиция, която ще развълнува всички любители

...
Австралийска компания създаде нова позиция, която ще развълнува всички любители
Коментари Харесай

Компания търси служител, който да насърчава колегите си да пият бира с приятели

Австралийска компания сътвори нова позиция, която ще развълнува всички фенове на бирата.

Длъжността носи необикновеното име " основен шеф по напускането на офиса ". Тя изисква от бъдещия чиновник да предизвиква сътрудниците си да завършват работните си отговорности по-рано, с цел да могат да пият бира с приятелите си всеки ден от седмицата, споделя английският Independent.

Смятате, че всичко това звучи прекомерно хубаво, с цел да е истина?

Отговорностите, свързани с тази работа, може би звучат като прелестно развлечение, само че компанията, която стои зад концепцията, изцяло съществено желае да наеме някой за тази позиция.

Компанията Sydney Beer пусна онлайн обявата за работа преди няколко седмици, с концепцията да разпространява придвижването " Време за Сидни ". Целта на придвижването е хората да се любуват изцяло на град Сидни, като всекидневно си потеглят по-рано от работа, събират се с другари и пият бира.

 Австралийската Sydney Beer държи на пиенето на бира с другари
Източник:

Австралийската Sydney Beer държи на пиенето на бира с другари

" Ти си разпален почитател на питейните заведения и постоянно публикуваш селфита с бира? По-вероятно е да знаеш къде да се срещнеш за по бира, в сравнение с къде е идната ти служебна среща? "

" Специализирал си се във времето отвън бюрото си, наслаждавайки се на най-хубавото, което Сидни може да предложи? Ако отговорът ти на тези въпроси е огромно мазно ДА, ние ТЕ желаеме ", се споделя в обявата.

Sydney Beer твърди, че длъжността " основен шеф по напускането на офиса " е първата сходна в света и ще пасне на " динамичен следобяд човек, който доближава върхова продуктивност, наблюдавайки отброяването на часовника до златното време за бира ".

 В кои страни заплащат най-вече, с цел да пият бира
В кои страни заплащат най-вече, с цел да пият бира

Там хората харчат над 130 $ годишно за питие

Освен насърчаването на хората и компаниите да завършват рано работния ден, позицията включва и навестяване на допустимо най-вече кръчми в Сидни всяка седмица.

В Австралия пиенето на бира е вяра, а жителите на острова-континент харчат повече от всеки различен по света за пенливата напитка.

Заплатата за длъжността на цялостен работен ден е по договаряне, а компанията е поискала кандидатурите да са " колкото желаете по-творчески ".

 Рекордните жеги в Европа засегнаха и бирата
Рекордните жеги в Европа засегнаха и бирата

Слабата годишна продукция от малцов ечемик тревожи пивоварите

Макар че може да се наслаждавате, пиейки Heineken или Corona след дълъг работен ден, неотдавна стана ясно, че светът може да бъде изправен пред дефицит на бира в бъдеще заради климатичните промени.

В изследване, оповестено в Nature Plants, учените обявиха, че сушите и горещите талази могат да доведат до спад в растежа на ечемика в Европа, Австралия, Азия и Съединени американски щати. Това би могло да докара до фрапантно повишаване на цената на бирата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР