Австралийка бе обвинена в убийство на две от децата си

Австралийка бе обвинена в убийство на две от децата си ...

Майка уби децата си за застраховка.


Австралийка бе обвинена в убийство на две от децата си и тормоз на още една дъщеря с цел облагодетелстване, пише местното издание The Australian, цитира "Монитор".

Преди това полицията е смятала за самоубийство смъртта на 18-годишната дъщеря и 26-годишния син на Мари Крабтри. След дълго разследване обаче е било установено, че майката преднамерено е умъртвила децата си, за да получи парите от застраховката живот. За смъртта на дъщерята австралийката е получила близо 600 000 долара, а за сина е очаквала да вземе над 300 000 долара.

Синът на Мари умира през лятото на 2017 г. от предозиране на болкоуспокояващи, като след това край тялото му е открито предсмъртно писмо. Полицията предполага, че автор на прощалното послание е самата майка.

През 2011 г. жената дала на дъщеря си смъртоносна доза медикаменти и заминала на почивка. Тялото на момичето било открито от приятели в дома й. Изданието съобщава, че двете деца на жената вероятно са страдали от физически или психически заболявания.

Освен в убийството на сина и дъщерята, Крабтри е обвинена в жестоко отношение към втората й дъщеря. Тя също така е обвинена в мошеничество и въоръжен грабеж, извършен през март 2015 г. Подробности за тези престъпления не се съобщават, преди съдът да провери всички факти по делото.

Източник: novini.bg