Австралия се завърна на победния път след класика срещу ПалестинаЗащитаващият

...
Австралия се завърна на победния път след класика срещу ПалестинаЗащитаващият
Коментари Харесай

Австралия се завърна на победния път след класика срещу Палестина

Австралия се завърна на победния път след класика против Палестина
Защитаващият купата си тим на Австралия реализира типичен триумф с 3:0 против Палестина във втория си мач от група B за Купата на Азия. По този метод,,кенгуратата “ се реваншираха за изненадващото си проваляне на старта от Йордания с 1:0 и се приближиха до класиране за осминафиналите на конкуренцията.

Селекционерът на,,озитата “ Греъм Арнолд остави на пейката Масимо Луонго и Роби Крузе. Те бяха сменени в стартовия състав от Джаксън Ървайн и Крис Икономидис, които впечатлиха с изявите си като запаси в мача с Йордания.

Двубоят стартира чудесно за Австралия, откакто центриране на Том Рогич откри Джейми Макларън, който откри с глава в 18-та минута. Само две по-късно,,кенгуратата “ усилиха преднината си след точната намеса на Авер Мабил, който получи асистенция от Икономидис.

През втората част австралийците осъществиха още едно попадение посредством влезлия като запаса Апостолос Яну в заключителните минути на дуела. В другата среща от групата Йордания записа нова победа, този път над Сирия с 2:0. Точни за триумфа бяха Муса Ал-Таамари и Тарек Катаб. В последните мачове от групата Австралия играе със Сирия, до момента в който Йордания излиза против Палестина. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР