Австралия е провела разговори с Индонезия относно обща кандидатура за

...
Австралия е провела разговори с Индонезия относно обща кандидатура за
Коментари Харесай

Австралия и Индонезия обмислят обща кандидатура за Мондиал 2034

Австралия е провела диалози с Индонезия по отношение на обща кандидатура за домакинство на Световното състезание през 2034, заяви Австралийската футболна федерация.

„ Австралийската футболна федерация удостоверява, че е провела диалози с Индонезийската футболна асоциация по отношение на вероятността за обща кандидатура за домакинство на Мондиал 2034 “, оповестиха от федерацията. „ Подобна кандидатура бе разисквана и на събранието на Съвета на Югоизточната футболна федерация на Азия (АСЕАН) в Лаос предходната седмица “.

Изявлението идва единствено дни, откакто министър-председателят на Тайланд Прают Чан-оча съобщи, че десетте страни от блока на Югоизточна Азия, в това число и Индонезия, ще разгласи своята обща кандидатура на конференция в неделя.

От Австралийската футболна федерация прибавиха, че са наясно с кандидатурата на блока от преди няколко дни. „ Австралийската футболна федерация приветства опцията да дискутира в допълнение кандидатура на страните от Югоизточна Азия за Мондиал 2034 с членове на асоциациите в района “, се прибавя в изказването. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР