Австралия е най-безопасната за инвестиции в недвижими имоти страна, следвана

...
Австралия е най-безопасната за инвестиции в недвижими имоти страна, следвана
Коментари Харесай

Кои са най-безопасните страни за инвестиции в имоти и къде е България?

Австралия е най-безопасната за вложения в недвижими парцели страна, следвана от Съединените американски щати и Холандия, а Венецуела е най-опасната, сочи нов разбор измежду 52 страни на изследователската Scope Investor Services.

Германия се нарежда на четвърта позиция, следвана от Швейцария и Англия. В другия завършек на класацията, преди Венецеуал, са Аржентина, Виетнам Колумбия и Перу.

България е сложена на нежеланата 45 позиция, като най-ниска оценка от Scope слагат за самия пазар на недвижими парцели, а точно неговата ликвидност, размер, бистрота и стабилността на паричните потоци. Със същият сбор точки са Индия и Русия, а Бразилия и Турция ни изпреварват с една.

" След девет години на мощна и постоянно двуцифрена възвръщаемост, вложителите в недвижими парцели се изправят пред сложната задача да се предпазят от пазарна промяна, в случай че не и криза, в идващите сред 18 и 24 месеца ", декларира ръководещият шеф на Scope Investor Services Волфганг Кубатцки.

Манфред Бинсфелд, шеф в компанията, показва, че основно за вложителите е да прегледат дълготрайно пазарите, заобикаляйки препочитанието на страната, в която са родени.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР