Австралия е известна със своята екзотична дива природа и зашеметяващи

...
Австралия е известна със своята екзотична дива природа и зашеметяващи
Коментари Харесай

„Емблематични“ австралийски бисквити най-накрая стартират в Обединеното кралство – и феновете треперят

Австралия е известна със своята екзотична дива природа и зашеметяващи плажове, както и с една бисквита, която беше наречена „ австралийско злато “ – и те са в този момент идват в Обединеното кралство.

Бисквитите Tim Tam на Arnott се радват на австралийците от 1964 година и вълнуват туристите от години - които нямаха самообладание да се снабдят с пакет Tim Tam, откакто кацнаха надолу Под - само че в този момент няма да ви се постанова. Хрупкавото лакомство, цялостно с кадифена сметанова плънка и шоколадова осанка, е оприличено на английската бисквита Пингвин. Но в този момент можем да реализираме същинската договорка.

Tim Tams към този момент се предлага в Waitrose & Partners, както и в Ocado. Един пакет ще ви коства £2,50. Очаква се скоро да бъдат доказани спомагателни разгласи при търговци на дребно.

Това идва, откакто няколко почитатели на бисквити се включиха в обществените медии, с цел да споделят, че желаят Tim Tams да се продава в Обединеното кралство. Един човек се обърна към X и сподели: „ Кой обича Tim Tam? @ArnottsBikkies Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР