Австралия би могла да въведе задължителен тест по английски за

...
Австралия би могла да въведе задължителен тест по английски за
Коментари Харесай

Австралия въвежда тест по английски

Австралия би могла да вкара наложителен тест по британски за чужденци, чиито интимни сътрудници живеят на територията на страната и желаят да се съберат с половинките си, съобщи Би Би Си.

"Ние считаме да пожелаваме от искащите да обитават непрекъснато у нас и техните сътрудници да знаят формалния език на страната ни най-малко на работно равнище ", това е споделил министърът по въпросите на имиграцията Алан Тъдж. По думите на члена на федералното държавно управление в Канбера мярката би улеснила обществената интеграция на хората, пристигнали от други страни.

Опозицията обаче е отправила рецензии към предлагането на властта. "Езиковите знания не потвърждават любовта ", е декларирал депутатът Андрю Джайлс. Според него пробата по британски би станал още едно задължение за искащите да живеят непрекъснато в Австралия.

"Законодателството на страната-континент планува чужденците, чиито сътрудници живеят непрекъснато в страната или са жители на Австралия, получават позволение за непрекъснато престояване две години след идването им. Най-ниската цена на заявката е 7715 австралийски $ (около 5500 щатски) ", уточни още английската медия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР