Австралиецът Ник Кириос продължава със страхотното си представяне на туринра

...
Австралиецът Ник Кириос продължава със страхотното си представяне на туринра
Коментари Харесай

След Надал, Кириос отстрани и Вавринка

 Надал пропиля 3 мачбола и загуби от Кириос в Акапулко
Австралиецът Ник Кириос продължава със страхотното си показване на туринра в Акапулко. След като във втори кръг обърна Рафаел Надал, тази нощ 72-ят в международна класация Кириос се оправи и със съпротивата на Стан Вавринка с резултат 7:5, 6:7(3), 6:4.

Първият сет отиде на сметката на австралиеца откакто съумя да направи пробив в 12-я гейм. Във втората част Вавринка съумя да пробие за 5:4, само че когато трябваше да затвъри пробива и да завоюва в този момент, се пропука и Кириос съумя да изравни. В последвалия тайбрек швейцарецът не остави късмет на противника си, печелейки със 7:3 точки и прати срещата в съдбоносен трети сет. В него Кириос завоюва подаването на противника си в петия гейм. До края на срещата пред Вавринка не се откри опция за връщане на пробива и загуби с 6:4.

Съперник на австралиеца на полуфиналите ще бъде Джон Иснър. Американецът заби 38 аса и надделя над осмия в схемата Джон Милман  със 7:6(2), 6:7(4), 7:6(4). Другата полуфинална двойка е Александър Зверев - Камерън Нори. Зверев отстрани Алекс де Минор след победа в два сета 6:4, 6:4, а Нори изхвърли МакКензи МакДоналд също в два сета - 6:3, 6:2.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР