Австралиецът Джок Полфрийман се намира в София, след като беше

...
Австралиецът Джок Полфрийман се намира в София, след като беше
Коментари Харесай

Стана ясно как убиецът Джок ще изплаща кръвнината

Австралиецът Джок Полфрийман се намира в София, откакто беше пуснат от центъра за настаняване на мигранти в Бусманци. Това заяви за bTV юристът му Калин Ангелов.

Той ще може да остане на определен от него адрес, само че няма да може да напуща страната, тъй като австралийските му документи ще бъдат отнети. Ще би трябвало да се разписва в полицията един път седмично.

„ Аз разбрах от него в 17:45 ч., че го пускат. Никой от българските управляващи публично не ме е уведомил. В Бусманци също са били сюрпризирани от новината”, сподели Калин Ангелов.

По думите му, дружно с още няколко другари той и Полфрийман чествали освобождението му. По разбираеми аргументи това станало на частен адрес, а не в заведение.

"Видяхме се с него и група другари. Отпразнувахме, по този начин да се каже. Не сме били на открито ", уточни Ангелов.

Според него, австралиецът евентуално се е свързал със свои родственици в Австралия след освобождението

„ Нямаме никакъв формален документ от българските управляващи кой е взел паспортът му и къде стои. В момента той няма никакви документи”, сподели още юристът му.

По думите му е мощно пресилена броя на телефоните, които се твърди, че са били у него. Според Ангелов Фрийман е имал два телефона, единият от които е счупил.

„ Предполагам, че го е направил, тъй като не е желал някой да му гледа персоналната поща “, позволи юристът на Джок Полфрийман.

Както БЛИЦ заяви, при излизането си нощес австралиецът съобщи, че няма желание да напуща страната и ще остане при другари. Той още веднъж удостовери, че възнамерява да работи, с цел да изплаща кръвнината на роднините на Андрей Монов, за чието ликвидиране беше наказан.

Джок Полфрийман обаче счита, че в случай че върнат делото му за ново разглеждане, всеки арбитър ще би трябвало да си дава отказ, тъй като няма да е неутрален след медийния звук и ще би трябвало да се намерят съдии от друга страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР