Австралиецът Джок Полфрийман се намира в София, след като беше

...
Австралиецът Джок Полфрийман се намира в София, след като беше
Коментари Харесай

Джок Полфрийман е на свобода в София без документи

Австралиецът Джок Полфрийман се намира в София, откакто беше пуснат от центъра за настаняване на мигранти в Бусманци. Това съобщи пред bTV неговият юрист Калин Ангелов.

По думите му той не е бил информиран публично от българските управляващи, че клиентът му ще бъде освободен, и е схванал за това от самия него към 18:00 ч. през вчерашния ден.

Австралиецът не може да напуща страната, защото документите му са отнети.

" Нямаме никакъв формален документ от българските управляващи кой е взел паспортът му и къде стои. В момента той няма никакви документи ”, акцентира Ангелов

Според юриста информацията за телефоните, с които Полфрийман е разполагал в центъра за настаняване на мигранти, е мощно пресилен. По неговите думи те са били два, като австралиецът е счупил единият, защото не е желал някой да му гледа персоналната поща.

При излизането си нощес австралиецът съобщи, че няма желание да напуща страната и ще остане при другари.  Той още веднъж удостовери, че възнамерява да работи, с цел да изплаща кръвнината на роднините на Андрей Монов, за чието ликвидиране беше наказан.

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР