Австралиецът Джок Полфрийман, който от вчера е окончателно освободен за

...
Австралиецът Джок Полфрийман, който от вчера е окончателно освободен за
Коментари Харесай

Полфрийман: Все още се намирам в примката на българското правителство

 Австралиецът Джок Полфрийман, който от през вчерашния ден е дефинитивно освободен за убийството на 20-годишния Андрей Монов, моли премиера на родината си Скот Морисън да откри метод да го прибере вкъщи, като се свърже с българските управляващи.

Вчера Полфрийман се е ожалил на локална медия, че е принудително арестуван у нас, макар решението на магистратите от Върховен касационен съд и че всички събрани от фамилията му пари по прибирането му предходната година, са изгорели поради българското Министерство на вътрешните работи.

" Нямам никакви проекти, тъй като животът ми се управлява от Министерство на вътрешните работи. Може да съм вън от пандиза, само че към момента се намирам в примката на българското държавно управление ", разяснява австралиецът, който трябваше да излежи още 6 години от присъдата си за ликвидирането на Монов. 

33-годишният Полфрийман и татко му Саймън настояват, че стартирането му отвън рамките на страната било въпрос на 1 клик с мишката в съответната институция, който да отнеме възбраната за пътешестване, написа още " Лупа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР