Австралиецът Брентън Тарант, който миналата година уби 51 души при масова стрелба

...
Австралиецът Брентън Тарант, който миналата година уби 51 души при масова стрелба
Коментари Харесай

Атентаторът от Нова Зеландия се призна за виновен

Австралиецът Брентън Тарант, който предходната година уби 51 души при всеобща пукотевица в две джамии в Нова Зеландия, се призна за отговорен по всички обвинявания след изненадваща смяна на мнението си, предоха международните организации, представени от БГНЕС. " Обвиняемият пледира отговорен по 51 обвинявания за ликвидиране, 40 обвинявания за опит за ликвидиране и едно обвиняване за присъединяване в терористичен акт в аудио-визуална връзка ", съобщи в изказване комисарят Майк Буш.

Стрелбите през предишния март против мюсюлманите по време на петъчните молебствия, осъществени от Брентън Тарант, са най-тежките всеобщи разстрели в актуалната история на Нова Зеландия.

28-годишният Тарант е някогашен фитнес инструктор, самопровъзгласил се като фашист. Извършителят е документирал в извънредно десен „ манифест “ личната си радикализация и две години на подготовка, която е минала в продължителна и дълбока мистериозност. Той е снимал на видео в основната джамия на Крайстчърч по какъв начин минава от помещение в помещение, от жертва на жертва, стреляйки по ранените от близко, до момента в който те се борят да изпълзят на открито, с цел да се спасят.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР