Австралиец пълзял два дни със счупени крак и ръка, преди

...
Австралиец пълзял два дни със счупени крак и ръка, преди
Коментари Харесай

Австралиец пълзя два дни със счупени крайници, преди да бъде спасен

Австралиец пълзял два дни със счупени крайник и ръка, преди да бъде открит от спасители. Мъжът е оживял след случай в далечен регион, а големите му старания го трансфораха в същинска звезда. Лекари дефинираха достижението като „ едно на милион ", а спасителите настояват, че отводът му да се съобщи го е запазил жив.

„ Знаех, че там където паднах, няма кой да ме откри. Реших да се върна назад до мястото, където видях една пътека, по която локалните бягат за здраве. Това ми лиши два дни пълзене. С едната ръка дърпах счупения крайник и по този начин сантиметър по сантиметър- два дни ", съобщи Нийл Паркър, алпинист от Австралия.

Той споделя, че подготовката му била добра и това му е помогнало да си наложи да продължи. Той си е счупил крайници и ръката, диря като паднал от 6 метра височина, от ръба на водопад. „ Не можех да допускам, че единствено три километра ми лишиха два дни. Мислех си, че в никакъв случай няма да му видя края. Мислех си, че няма да съумея ", сподели още Паркър, представен от Нова телевизия.

54-годишният мъж бил умел алпинист и минал най-трудните направления в Австралия. Контузил се на относително лек преход, не доста надалеч от вкъщи си. Паркър споделя, че това е знак, че в дивата природа постоянно би трябвало да сме деликатни.

„ Най-големият ми боязън, до момента в който пълзях, беше, че няма повече да видя децата си. Те живеят в чужбина и се връщат след няколко дни. Не съм ги виждал от дълго време и се ужасявах от мисълта, че може и да не ги видя повече ", разяснява още той.

Лекарите споделят, че пациенти с травми като тези на Нийл Паркър, нормално желаят помощ с цел да отидат до тоалетната и не могат да си показват по какъв начин мъжа е пълзял километри из пущинака. В последна сметка Паркър бил забелязан и жители повикали помощ. Изтеглили го с хеликоптер и го закарали в болница.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР