Австралиец пълзял два дни със счупени крак и ръка, преди

...
Австралиец пълзял два дни със счупени крак и ръка, преди
Коментари Харесай

Австралиец пълзя два дни със счупени крайници след падане от водопад

Австралиец пълзял два дни със счупени крайник и ръка, преди да бъде открит от спасители . Мъжът е оживял след случай в далечен регион, а големите му старания го трансфораха в същинска звезда. Лекари дефинираха достижението като „ едно на милион ", а спасителите настояват, че отводът му да се съобщи го е запазил жив.

„ Знаех, че там където паднах, няма кой да ме откри. Реших да се върна назад до мястото, където видях една пътека, по която локалните бягат за здраве . Това ми лиши два дни пълзене. С едната ръка дърпах счупения крайник и по този начин сантиметър по сантиметър- два дни ", съобщи Нийл Паркър, алпинист от Австралия, оповестява .

Той споделя, че подготовката му била добра и това му е помогнало да си наложи да продължи. Той си е счупил крайници и ръката, диря като паднал от 6 метра височина, от ръба на водопад. „ Не можех да допускам, че единствено три километра ми лишиха два дни. Мислех си, че в никакъв случай няма да му видя края. Мислех си, че няма да съумея ", сподели още Паркър.

54-годишният мъж бил умел алпинист и минал най-трудните направления в Австралия. Контузил се на относително лек преход, не доста надалеч от вкъщи си. Паркър споделя, че това е знак, че в дивата природа постоянно би трябвало да сме деликатни. „ Най-големият ми боязън, до момента в който пълзях, беше, че няма повече да видя децата си. Те живеят в чужбина и се връщат след няколко дни. Не съм ги виждал от дълго време и се ужасявах от мисълта, че може и да не ги видя повече ", разяснява още той.

Лекарите споделят, че пациенти с травми като тези на Нийл Паркър, нормално желаят помощ с цел да отидат до тоалетната и не могат да си показват по какъв начин мъжа е пълзял километри из пущинака. В последна сметка, Паркър бил забелязан и жители повикали помощ. Изтеглили го с хеликоптер и го закарали в болница.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР