Австралиец от британски произход, за когото се предполага, че е

...
Австралиец от британски произход, за когото се предполага, че е
Коментари Харесай

Австралиец твърди, че е таен син на Чарлз III и Камила

Австралиец от английски генезис, за който се допуска, че е скришен наследник на крал Чарлз III и брачната половинка му Камила, разкри, че се е почувствал потиснат и афектиран, когато след гибелта на кралицата монархът е дал на Уилям купата принц на Уелс, написа Daily Mail.

56-годишният Саймън Чарлз Дорани-Дей от Куинсланд твърди, че новината за новата купа за сина на краля му се е стоварила „ като шамар в лицето “. Въпросният мъж не стопира да упреква Чарлз III, че отхвърля да си направи ДНК тест от боязън, че резултатът ще удостовери бащинството. 



„ Той дава на Уилям такава купа, а къде е моят отговор? Къде е ДНК пробата? Ако не си ми татко, докажи го ”, написа Саймън.

През годините Саймън неведнъж е заявявал пред кореспонденти, че е наследник на Чарлз и Камила и че е бил заченат, когато двамата са били на 17 и надлежно на 18 години. Твърди още, че е осиновен от семейство, което е обвързвано с кралския двор, както и че като дете е живял в Портсмут. 

Австралиецът нееднократно е отбелязвал, че баба му, която е работила в двора, е била уверена, че негови " секрети биологични родители " са точно принц Чарлз и Камила. 

Саймън претендира, че доста наподобява на монарха и брачната половинка му и продължава да изисква ДНК теста, на който Чарлз III настойчиво отхвърля да се подложи до ден сегашен. 



Австралиецът отбритански генезис предизвестява, че разполага с нужните доказателства, които могат да удостоверят истинността на изказванията му. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР