Австралиец беше осъден на 129 години затвор във Филипините по

...
Австралиец беше осъден на 129 години затвор във Филипините по
Коментари Харесай

129 години затвор за австралиец, насилвал сексуално деца във Филипините

Австралиец беше наказан на 129 години затвор във Филипините по дело за полово принуждение над деца, в което най-малката жертва е била на 18 месеца, заяви прокуратурата, представена от Франс прес.

" Надявам се, че това е доста мощно обръщение към всички насилници, всички трафиканти на хора ", съобщи Мерлин Барола-Уи, районен прокурор на южния град Кагаян де оро.  

Australian man jailed for 129 years in Philippines for child sexual abuse
— Xuenou (@xuenou)
Питър Джерард Скъли към този момент излежава доживотна присъда за обезчестяване и трафик на хора, по-конкретно, на млади девойки. Съдът в Кагаян де оро произнесе новата присъда след сключването на съглашение за признание на виновността на Скъли и тримата му съучастници. Жертвите и техните фамилии са приели изискванията на съглашението, се споделя в изказване, оповестено на Фейсбук страницата на районната прокуратура.

Експерти предизвестяват, че Филипините са се трансформирали в международен център за полова употреба на деца - събитие, което се ускорява от бедността, владеенето на британски език и необятното разпространяване на интернет в страната.

A local court last week sentenced an Australian to 129 years in prison for different sexual offenses against children, most of which occurred in the cities of Surigao, Malaybalay and Cagayan de Oro in 2012.

READ:
— Inquirer (@inquirerdotnet)
Скъли и съучастниците му са упрекнати в 60 закононарушения, в това число трафик на хора, полово принуждение над деца, обезчестяване и детска порнография. Партньорът на Скъли, Лавли Маргальо, беше наказан на 126 години затвор. Други двама получиха присъди от над девет години затвор.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР