Австралиец беше осъден на 129 години затвор във Филипините по

...
Австралиец беше осъден на 129 години затвор във Филипините по
Коментари Харесай

Австралиец е осъден на 129 години затвор за сексуално насилие над деца

Австралиец беше наказан на 129 години затвор във Филипините по дело за полово принуждение над деца, в което най-малката жертва е била на 18 месеца, заяви прокуратурата, представена от Франс прес.

" Надявам се, че това е доста мощно обръщение към всички насилници, всички трафиканти на хора ", съобщи Мерлин Барола-Уи, районен прокурор на южния град Кагаян де оро.  

Питър Джерард Скъли към този момент излежава доживотна присъда за обезчестяване и трафик на хора, по-конкретно, на млади девойки. Съдът в Кагаян де оро произнесе новата присъда след сключването на съглашение за признание на виновността на Скъли и тримата му съучастници.

Жертвите и техните фамилии са приели изискванията на съглашението, се споделя в изказване, оповестено на Facebook страницата на районната прокуратура.

Експерти предизвестяват, че Филипините са се трансформирали в международен център за полова употреба на деца - събитие, което се ускорява от бедността, владеенето на британски език и необятното разпространяване на интернет в страната.

Скъли и съучастниците му са упрекнати в 60 закононарушения, в това число трафик на хора, полово принуждение над деца, обезчестяване и детска порнография. Партньорът на Скъли, Лавли Маргальо, беше наказан на 126 години затвор. Други двама получиха присъди от над девет години затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР