Аврил Лавин сложи край на дългогодишните конспирации, че има двойничка.

...
Аврил Лавин сложи край на дългогодишните конспирации, че има двойничка.
Коментари Харесай

Аврил Лавин сложи край на дългогодишните конспирации по неин адрес

Аврил Лавин постави завършек на дългогодишните конспирации, че има двойничка.

Дълго време в онлайн пространството се носеха слуховете, че певицата от дълго време не е измежду живите и че на нейно място е жена на име Мелиса.

" Всички се чудят, по какъв начин не съм се трансформирала през цялото това време и стигат до крайности да си мислят, че имам двойник. Нямам, аз съм си. Но е занимателно да чувам какво приказват. "

За конспирациите има известна неустановеност по отношение на точния им генезис, само че се знае, че датират от началото на 2000 година В някои от тях се изяснява, че Лавин е наела двойник за обществените си изяви заради безсилие, а в други, че певицата от дълго време е умряла.

През 2017 година теорията за тях откри нова мощ, когато в тематика в X бяха изтъкнати разнообразни хипотетични знаци за замяната на Аврил. Някои от посочените " улики " включват промени във външния тип на певицата през годините и фотосесия за албума й Under My Skin през 2004 година, на която името " Мелиса " като че ли е изписано на ръката й.

" Странно е хората да имат вяра още на това ", разкри още звездата, която недоумява концепцията.

Хитмейкърката е известна с песните си, оглавяващи класациите, като " Girlfriend " и " Sk8er Boi " от ерата на новия век. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР