Avorak AI се превърна в изтъкнат играч на пазара, като

...
Avorak AI се превърна в изтъкнат играч на пазара, като
Коментари Харесай

Етериум китовете подкрепят тази нова криптовалута с изкуствен интелект: Avorak AI се класира като най-сигурното ICO през 2023 г.

Avorak AI се трансформира в бележит състезател на пазара, като се класира като най-сигурното ICO през 2023 година

И защото сливането на Етериум няма упования резултат, от ден на ден Етериум (ETH) китове оказват поддръжка на този новаторски план.

Сливане на Етериум

Сливането на Етериум съставлява основен ъпгрейд на мрежата Етериум, сплотяващ Етериум 1.0 с Етериум 2.0. Това значимо начинание е ориентирано към решение на преобладаващите проблеми в актуалната мрежа, като да вземем за пример бавната скорост на транзакциите и несъразмерните такси. Чрез фундаментално превръщане на оперативната рамка на Етериум, Сливането (или The Merge) се стреми да усъвършенства надълбоко функционалността на блокчейна. След години на паралелни версии на мрежата Етериум приема Сливането, като минава от енергоемкия механизъм за доказателство за работа (PoW) към по-устойчивия механизъм за консенсус за доказателство за залог (PoS). Постигайки 99% енергийна успеваемост, Етериум чака възобновяване на интереса и вложенията, стимулирайки растежа на цената в по-широкия пейзаж на криптовалутите.



Как да стейквате Етериум

Що се отнася до стейкването на Етериум, разполагаем са няколко благоприятни условия, в това число независим стейкинг, стейкинг като услуга и единен стейкинг. Тези варианти дават отговор на другите желания на потребителите и са свързани с разнообразни опасности, хонорари и догатки за доверие. За тези, които избират да не държат ключовете си, е допустимо да делегират процеса на стейкинг, като към момента печелят награди. Редица тържища оферират стратегия за стейкинг на Етериум, която разрешава на потребителите да вземат участие, без да ръководят собствен личен нод (възел). Ако изберете да стейквате Етериум посредством борса за криптовалути, процесът включва регистрация на сметка, закупуване на ETH посредством наличните способи за заплащане, прекачване на ETH към програмата за стейкинг на борсата и избор на параметрите за стейкинг. Честотата на погашение на възнагражденията ще зависи от съответната стратегия за стейкинг и нейния график за погашение. Крипто портфейли като Ledger също могат да се употребяват за стейкинг на ETH.

Avorak AI: Най-сигурното ICO през 2023 година

Avorak AI се обрисува като най-сигурното първично предложение на монети (ICO) през 2023 година, което подсигурява сигурността на вложенията и забележителна ROI (възвръщаемост на инвестициите). Проектът е постигнал многочислени значими достижения по време на ICO. Avorak AI (AVRK) си е обезпечил котировки на няколко децентрализирани и централизирани тържища, в това число PancakeSwap, Azbit, Coinsbit и LaToken. Само за осем седмици ICO-то събра над $2.5 милиона, като за триумфа му способстваха повече от 5,250 неповторими притежатели. Avorak AI получи позитивен одит, както и KYC отчети от Solidproof, Cyberscope и Novos, което в допълнение укрепва нейната надеждност.

Екипът на Avorak AI разгласи стартирането на бета версията за края на този месец, с което още повече ускори доверието в плана. Главният изпълнителен шеф Антъни Елшър неотдавна изрази вълнението си посредством туит, сигнализирайки за идното идване на бета версията на Avorak AI. Инвестициите в ICO не престават да нарастват, като вложителите се надпреварват да вземат участие в тестването на дълго чакания бот за търговия Avorak Trade. Ботът употребява усъвършенствани логаритми за преструване на хиляди покупко-продажби, като употребява редица знаци и времеви рамки за оценка на вероятността за продължение или превръщане на пазара и точките за вход и излаз. С актуализации в действително време и адаптивни корекции въз основа на % на успеваемост на всеки знак, ботът за търговия има за цел да максимизира % на извоювани покупко-продажби. Предстоящата бета фаза ще разреши на потребителите да дават скъпа противоположна връзка за фактори като % на успеваемост, приложимост, отчети за неточности, несполучливи покупко-продажби и позитивен опит. Тази фаза на бета тестване има огромно значение за вложителите, които с неспокойствие чакат опцията да тестват този генериращ доходи артикул преди формалното му стартиране на пазара.

Възходящата траектория на плана е явна, като Avorak AI също мина към NFT и разпродаде предходното си ICO фаза на фона на шумотевицата към монетата Pepe (PEPE). С наближаването на старта и повишаването на токена AVRK във всяка фаза на предварителна продажба от ден на ден вложители се причисляват към фаза 6, с цел да получат AVRK на цена $0.235, 5% бонус и други преимущества. Avorak AI е приета и от няколко специалисти по криптовалути, което в допълнение подхранва ентусиазма и доверието към ICO.

За повече информация по отношение на Avorak AI:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР