Авиошоу на Военновъздушните сили на Народоосвободителната армия на Китай се

...
Авиошоу на Военновъздушните сили на Народоосвободителната армия на Китай се
Коментари Харесай

С авиошоу китайските ВВС маркират 70-годишнината си

Авиошоу на Военновъздушните сили на Народоосвободителната войска на Китай се състоя в град Чанчуън, столицата на провинция Дзилин във вторник. То бе част от церемонията по откриването на петдневно мероприятие навън, с което Военновъздушни сили означиха 70-годишнината от основаването си, оповестява " Радио Китай ".

Главнокомандващият Военновъздушни сили на Китай военачалник Дин Лайхан и политическият комисар на силите военачалник Ю Джунфу участваха на церемонията.

Мероприятието цели да покаже достиженията на китайските Военновъздушни сили през миналите 70 години, тяхното развиване и промяна, като в това време показва напъните за реализиране на мощни бойни качества и стратегически умения.

В авиошоуто ще се включат 35 самолета от 10 вида на работа във Военновъздушни сили, като изтребителите J-20 и JL-10. Общо 71 наземни оръжия и съоръжение от 46 вида също ще бъдат показани.

Това е седмото подред мероприятие навън на Военновъздушни сили от 2011 насам в Чанчуън, град с историческо значение за силите. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР