Авиопревозвачът Wizz Air обяви днес, че в резултат на наложените

...
Авиопревозвачът Wizz Air обяви днес, че в резултат на наложените
Коментари Харесай

Wizz Air прекратява полетите до Малта до 10 април

Авиопревозвачът Wizz Air разгласи през днешния ден, че вследствие на наложените ограничавания за пътешестване за преодоляване на пандемията COVID-19, от 21 март 2020 година ще спре всичките си полети от и до Малта до 10 април 2020 година

От България Wizz Air извършва директни полети София-Малта, които ще бъдат анулирани до 10 април.

Пътниците с резервации, наранени от прекъсването на полетите, ще бъдат автоматизирано осведомени по имейл, ако са създали резервациите си непосредствено на wizzair.com или посредством мобилното приложение на самолетната компания. 120% от в началото платената такса автоматизирано ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде употребена през идващите 24 месеца за закупуване на артикули и услуги на Wizz Air. Пътниците могат също да изберат цялостно възобновяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат осведомени за нужните стъпки, с цел да получат банков превод или превод към банкова карта, в обособен имейл. В този случай клиентите ще имат право единствено на 100% от в началото платената цена.

Пътниците, които са създали своите резервации посредством туристически организации, в това число онлайн туристически организации, би трябвало да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Wizz Air откровено се извинява на клиентите за породеното стеснение вследствие на анулираните полети, само че сигурността и благополучието на пасажерите и екипажа остават приоритет номер 1 за самолетната компания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР