Авиомузей-Бургас празнува третия си рожден ден с игри и много

...
Авиомузей-Бургас празнува третия си рожден ден с игри и много
Коментари Харесай

Невероятен празник за рождения ден на Авиомузей-Бургас, забавлението продължава и в неделя

Авиомузей-Бургас чества третия си рожден ден с игри и доста занимания. В двата почивни дни (27-и и 28-и юни) входът за децата е безвъзмезден, с помощта на Медицинска лаборатория „ ЛИНА”, която е спонсор на събитието.

Слънчевата събота се трансформира в същински празник за доста фамилии, които взеха решение да прекарат времето си дружно навън в музея.

Само в него можете да се качите на борда на прословутия Ту-154 и да се върнете във славното време на „ Балкан”, когато по родното Черноморие са почивали чехкини и полякини. Също да видите униформите на капитаните и стюардесите от това време.

Сред малчуганите огромен интерес провокира експозицията с разнообразни дронове, а усмихнатият екип на Авиомузея изяснява на драго сърце детайлности за всеки от тях.

Преподавател и членове на клуба по авиомоделизъм в к-с „ Изгрев” пък демонстрират на всяко дете по какъв начин може да си направи самолетче, което след това безвредно да тества. Беше демонстрирано и стартиране на по-големи моторни макети, което провокира доста страсти.

Една от най-веселите елементи безспорно е конкуренцията с тротинетки, която се организира на алеите измежду самолетите.

Усмивки по лицата на децата изписаха и балоните – подарък от здравна лаборатория „ ЛИНА”, с които стюардеси изненадаха дребните гости.

Програмата за рождения ден на музея продължава и през днешния ден, като самият музей е отворен през целия ден.

10:00 Авиационни лекции

11:00 Работилница със самолети

12:30 Състезание с тротинетки

Във връзка с епидемиологичната конюнктура е допустима смяна на програмата. Организаторите приканват посетителите да съблюдават всички ограничения за сигурност на територията на музея.

*Източник: https://www.burgasinfo.com/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР