Авиокомпанията Wizz Air съобщи, че от 1 май въвежда допълнителни

...
Авиокомпанията Wizz Air съобщи, че от 1 май въвежда допълнителни
Коментари Харесай

Wizz Air въвежда специални мерки по самолетите

Авиокомпанията Wizz Air заяви, че от 1 май вкарва спомагателни хигиенични ограничения, с цел да подсигурява здравето и сигурността на своите клиенти и екипаж.

За да обезпечи здравето и благосъстоянието на пасажерите и екипажа, Wizz Air ще ползва нови протоколи – в сходство с държавните разпореждания, които ще подсигуряват физическото разграничаване по време на качването на борда и усъвършенстваната непорочност в самолета. Като част от ограниченията за отбрана на здравето на клиентите и екипажа на самолетната компания, пасажерите би трябвало да се записват за полет и да правят всевъзможни покупки онлайн, като да вземем за пример възнаграждение за спомагателен багаж, с цел да се понижи броят на физическите взаимоотношения на летището.

Използването на будки за самочекиране, където е допустимо, и бърза инспекция за сигурност на летищата са мощно целесъобразни за в допълнение възстановяване на физическото разграничаване преди качване на борда. С цел ограничение на разпространяването на допустима болест пасажерите ще бъдат общително молени да се придържат към новите правила за физическо разграничаване както по време на качването в самолета, по този начин и при слизането.

В допълнение, всички самолети на Wizz Air са оборудвани с HEPA филтри, които филтрират и унищожават 99,7% от вирусите и бактериите във въздуха в кабината, а чиновниците на борда, както и пасажерите, ще бъдат задължавани да носят маски през целия полет. Кабинният екипаж ще раздава дезинфекциращи кърпички на всички пътуващи, а премахването на списанията на борда и насърчаването на безконтактно заплащане по време на полет са други ограничения, въведени за свеждане до най-малко на физическия контакт. На полетите, при които коефициентът на натоварване разрешава, екипажът ще следи пасажерите да седят на оптималната отдалеченост един от различен.

Wizz Air ще продължи със своя прецизен дневен график за разчистване на цялата си флотилия в употреба, като всеки аероплан ще бъде дезинфекциран през нощта в сходство с формалните инструкции на здравните управляващи. За да заключи основните точки от новия протокол, Wizz Air разгласява обяснително видео, фокусирано върху главните въведени ограничения. Видеото можете да гледате тук: https://youtu.be/2mVFOEaDrxI

Йозеф Варади, изпълнителен шеф на Wizz Air, разяснява: „ Здравето и благосъстоянието на пасажерите и екипажа постоянно са били от първостепенно значение за Wizz Air. Тъй като приветстваме от ден на ден и повече пасажери на борда на нашите полети и усилваме мащабите си, защитните ограничения, които прилагаме, ще обезпечат допустимо най-хубавите санитарни условия. Призоваваме нашите клиенти да гледат новото ни видео за повече детайлности по отношение на обновените ни ограничения за сигурност и здраве. Вярваме, че новият здравен протокол на Wizz Air ще помогне на пасажерите да се усещат по-спокойни, когато пътуват с нас, до момента в който ние продължаваме да обслужваме потребностите на клиентите, в този момент при още по-засилени хигиенични ограничения. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР