Авиокомпанията Тай еъруейз (Thai Airways) върна парите на пътник, който

...
Авиокомпанията Тай еъруейз (Thai Airways) върна парите на пътник, който
Коментари Харесай

Авиокомпания върна пари на пътник, таксували го допълнително заради дълга фамилия

Авиокомпанията Тай еъруейз (Thai Airways) върна парите на пасажер, който е трябвало да заплати спомагателна сума, тъй като фамилното му име е прекомерно дълго, оповестяват през днешния ден локални медии, представени от ДПА и Българска телеграфна агенция.
Пътникът, чието име не се показва, е трябвало да заплати спомагателна сума на гишето при инспекция на билета, защото служителят на самолетната компания открил, че името на билета не съответствува с името в паспорта, осведоми "Банкок пост ".
Според пасажера той не могъл да попълни цялото си име, защото на уеб страницата на Тай еъруейз има ограничаване за броя на буквите на името.
Авиокомпанията върна на пасажера поисканата спомагателна сума за името и заяви, че взема ограничения да в профил казуса.
Извиняваме се за неудобството, защото системата за пазаруване на билети през интернет разрешава да бъдат въведени до 25 букви за първото име и за фамилното име, съобщи на страницата на компанията във Facebook краткотрайно изпълняващият длъжността изпълнителен вицепрезидент на самолетната компания Виват Пиявиродж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР