Авиокомпанията „Емирейтс“ надмина себе си с нова по рода си

...
Авиокомпанията „Емирейтс“ надмина себе си с нова по рода си
Коментари Харесай

Небостъргач, жена и огромен самолет: Как създадоха най-добрата реклама в света


Авиокомпанията „ Емирейтс “ надмина себе си с нова по рода си реклама. В нея виждаме стюардеса, която се намира на върха на най-високата постройка в света. И в случай че това не е задоволително впечатляващо – зад нея прелита един от най-големите самолети в света „ Еърбъс А380 “.

Впечатляващата реклама е снимана като продължение на акцията им.

„ Емирейтс “ за повторно снимат сходни фрагменти. Първата им реклама със стюардеса на върха на „ Бурдж Калифа “ в Дубай стана извънредно известна в обществените мрежи. С втория си клип обаче „ Емирейтс “ надминават себе си, пишат потребителите в обществените мрежи.

Впечатляващите фрагменти са снимани за два дни през октомври 2021 година и са част от рекламната акция за експото в Дубай.

Огромният аероплан е направил 11 кръгчета към върха на „ Бурдж Калифа “ на височина едвам 822 метра.

Това не е първата каскада с големия А380. Самолетът има потенциал да транспортира до 853 пасажери по едно и също време и е най-големият всеобщо създаван летателен уред в историята. Разработването му е коствало на „ Еърбъс “ 25 милиарда, само че поддръжката се оказала скъпа, заради което производството е спряно.

„ Емирейтс “ има общо 115 такива самолета, като последният създаден А380 също е техен. Въздушното шоу в Дубай през 2019 година стартира точно с този аероплан, който лети във военна групировка с 26 военни летателни апарата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР