Авиокомпания Wizz Air ще окаже подкрепа на украинските бежанци със

...
Авиокомпания Wizz Air ще окаже подкрепа на украинските бежанци със
Коментари Харесай

Wizz Air осигурява 100 000 безплатни места в самолетите си за бежанци от Украйна

Авиокомпания Wizz Air ще окаже поддръжка на украинските бежанци със 100 000 безвъзмездни места за всички полети в континентална Европа, излитащи от граничните страни с Украйна. Това оповестиха от компанията. От там увериха, че Wizz Air се ангажира да помогне на бежанците да стигнат до крайните си дестинации, където и да са те. Компанията към този момент е изпратила и по-големи самолети до граничните на Украйна страни - Полша, Словакия, Унгария и Румъния, с цел да подкрепи напредването на бежанци, в случай че е належащо.

За хората от Украйна, които към този момент са на път и може да са блокирани на други места, компанията предлага и изключителна такса от 29,99 евро за всички други полети, като се изключи ОАЕ, Исландия и Канарските острови, както и избавителна цена от 69,99 евро за всички полети до трите изброени дестинации.

Украинските бежанци, които желаят да резервират полет, могат да го създадат, като посетят:. Предоставените 100 000 безвъзмездни места и избавителните билети ще бъдат налични за пътешестване през целия месец март. Пътниците ще би трябвало да дават своя украински паспорт или персонална карта по време на резервацията и чекирането.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР