Авиокомпания Wizz Air, която е сред водещите нискотарифни превозвачи в

...
Авиокомпания Wizz Air, която е сред водещите нискотарифни превозвачи в
Коментари Харесай

Wizz Air въвежда от 1 ноември нова политика за багажа на пътниците

Авиокомпания Wizz Air, която е измежду водещите нискотарифни превозвачи в Централна и Източна Европа, заяви, че вкарва нова и транспарантна багажна политика. Тя има за цел да улесни и форсира качването на борда, както и да подсигурява за всички пасажери опцията да носят със себе си един безвъзмезден ръчен багаж на борда на всички полети на Wizz Air, считано от 1 ноември 2018 г.

Според данни на самолетната компания над 10 000 полета годишно са наранени от закъснения, свързани с багажа. Статистиката демонстрира, че през последните пет години междинната дълготрайност на престоя в дадена дестинация прогресивно понижава и все още всеки трети пасажер на Wizz Air подхваща пътувания с дълготрайност от три дни или по-малко. В резултат на по-краткия престой пасажерите на WIZZ са се научили да опаковат багажа си рационално и да взимат единствено най-важното. Данните сочат и че всеки трети клиент избира услугата чекиран багаж, а едвам всеки седми пасажер – ръчен багаж с колелца, който може да бъде качен на борда.

От 1 ноември всеки клиент на Wizz Air ще има право да носи на борда един безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см), а пасажерите, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см). Освен това, отчитайки желанията на клиентите и изменящите се модели на държание при пътешестване, Wizz Air ще вкара нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, започващи от едвам 7 евро, за да подсигурява го-голям комфорт при пътешестване.

Новата транспарантна и обективна багажна политика на самолетната компания е политика на по-голям избор за пасажерите, защото ще разреши на клиентите на WIZZ да избират сред повече от 50 разновидността за ръчен и чекиран багаж според от техните самостоятелни желания.

Йохан Ейдхаген, Главен маркетинг шеф на Wizz Air, съобщи: „ Пътниците от ден на ден избират обособени артикули пред пакетни услуги и това е в основата на ултра нискотарифния модел, който Wizz Air също ползва. Ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-ниските вероятни цени, както и бистрота при ценообразуването на билетите. Предлагайки повече артикули и услуги отвън пакетни предложения, Wizz Air ще демократизира метода на пътешестване и ще даде опция на клиентите да заплащат единствено за услугите, които смятат за нужни. “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР