Авиокомпания Air New Zealand показа прототип на спално помещение за

...
Авиокомпания Air New Zealand показа прототип на спално помещение за
Коментари Харесай

Презентираха спално помещение за продължителни полети - slava.bg

Авиокомпания Air New Zealand сподели първообраз на спално помещение за пасажери от икономична класа, което против спомагателна такса те ще могат да употребяват при продължителни полети. Подадена е и поръчка за патентоване и опазване на комерсиална марка Economy Skynest.

Капсулата съдържа 6 нара с дължина 200 см и широчина 58 см, които са ситуирани на 3 реда и са снабдени със завеска. Засега вътре ще има огромна възглавница и покривка, като се обмисля дали да бъдат добавени лампа за четене и USB порт.

Съоръжението може да се появи най-рано след една година и най-вероятно на полети от вида на съвсем 18-часовия Оуклънд - Ню Йорк, който стартира през октомври. Достъпът до Skynest ще се продава настрана от билетите, като още не се показва сума за услугата.

Идеята не е да се пътува на легло от самото начало, а да се употребява за част от полета. Чаршафите, възглавницата и завивката ще се сменят за всеки пасажер.

Но преди този момент самолетната компания би трябвало да получи позволение от организациите за авиационна сигурност и да се убеди, че стопански има смисъл от капсулата. Конкурентите от австралийската Qantas обмисляха, само че в последна сметка се отхвърлиха, да слагат кревати в карго зоната на A350 за най-дългия в света полет от Сидни до Лондон, предава Dnevnik.bg.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР