Авиокомпании, опериращи в Гърция, ще бъдат задължени да предоставят на

...
Авиокомпании, опериращи в Гърция, ще бъдат задължени да предоставят на
Коментари Харесай

Авиокомпаниите в Гърция ще предоставят на полицията данните за всички пасажери

Авиокомпании, опериращи в Гърция, ще бъдат задължени да дават на гръцката полиция (ELAS) детайлности за всички пасажери, пътуващи във и отвън страната по аргументи, свързани с националната сигурност, според проектозакон, направен от Министерството на отбраната на жителите, оповестява списваният в южната ни съседка в. " Български вести ".

В сходство с наредбите на законопроекта, който е бил показан на комисията по социална администрация и публичния ред на Парламента, самолетните компании ще бъдат задължени да дават на ELAS детайлности, в това число имената и адресите на пасажерите, историята на пътуването и детайлностите за техния багаж като част от старания за попречване на тероризма и тежката престъпност.

Законопроектът има за цел да приведе гръцкото законодателство в сходство с европейските наставления, което разрешава на органите да имат достъп до досиетата на пасажерите за ограничение на тероризма.

Авиокомпаниите ще бъдат задължени да предават данни на ELAS до два дни преди заминаването на полетите и неотложно след привършване на полетите.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР