Авиобазата в Граф Игнатиево се сдоби с автобус „Сетра“, който

...
Авиобазата в Граф Игнатиево се сдоби с автобус „Сетра“, който
Коментари Харесай

Авиобазата в Граф Игнатиево се сдоби с автобус СНИМКИ

Авиобазата в Граф Игнатиево се снабди с рейс „ Сетра “, който ще обслужва летците и командния състав. Дарението се осъществя по самодейност и с поддръжката на регионалния шеф Здравко Димитров. На събитието участваха и заместител регионалният управите Петър Петров, и основният секретар на Областна администрация – Пловдив Борислав Димов.

Управителят на „ Хеброс бус “ инж. Веселин Дошков, който направи безвъзмездното подаяние, връчи на командира на авиобазата бригаден военачалник Иван Лалов ключовете от транспортното средство, а регионалният шеф се качи на рейса, с цел да изпита персонално неговите механически качества.

Бригаден военачалник Лалов изрази голямото си удовлетворение от придобивката и връчи признателен плакет. Той не скри, че положението на автомобилния парк в авиобазата е в окаяно положение и двата автобуса, с които досега са разполагали военнослужещите са на възраст над 50 години.

тагове авиобаза граф игнатиево рейс сетра подаяние здравко димитров веселин дошков  Авиобазата в Граф Игнатиево се снабди с рейс СНИМКИ  Авиобазата в Граф Игнатиево се снабди с рейс СНИМКИ  Авиобазата в Граф Игнатиево се снабди с рейс СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР