Авио гигантът обяви пускането на поредното поколение ecoDemonstrator, който ще

...
Авио гигантът обяви пускането на поредното поколение ecoDemonstrator, който ще
Коментари Харесай

Boeing заедно с FedEx за нов ecoDemonstrator

Авио колосът разгласи стартирането на следващото потомство ecoDemonstrator, който ще лети под знака на куриера FedEx. Този аероплан съставлява Boeing 777 Freighter, върху който се тестват най-новите и зелени технологии, с цел да бъде реализирана по-добра успеваемост, която значи по-малко нездравословни газове в атмосферата и по-нисък разход на гориво.

По време на теста ще бъде изпитана нова система, коятоможе да забавя самолета и надлежно да употребява по-малко горива, по-ефективни принадлежности в кабината за справяне с натоварените летища, както и нови индустриални техники, за основаването на по-малко отпадъчни материали.

FedEx употребява самолетите на Boeing от цели 38 години и след завършването на тримесечната стратегия ecoDemonstrator ще се завърне към естествената си активност във флотилията на доставчика. Майк Синет - вице президент по продуктовото създаване споделя, че програмата ecoDemonstrator е фокусирана върху развъждането на забавни нови технологии, които ще бъдат в интерес на нашите клиенти и околната среда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР