Авиационните власти в Канада категорично отричат, че са отговорни за

...
Авиационните власти в Канада категорично отричат, че са отговорни за
Коментари Харесай

Канадските авиационни власти отричат за падащи от небето изпражнения

Авиационните управляващи в Канада изрично отхвърлят, че са виновни за падащи от небето изпражнения, написа " Гардиън ".

След близо 20 случая с падащи от небето човешки екскременти в Западна Канада, авиационните управляващи оповестиха, че нямат нищо общо с това и че казусът е завършен.

За феномена първи сигнализира през май Съюзан Алън от град Келоуна, която описа, че изпражнения са паднали върху нея и сина й в кабриолета й, до момента в който е чакала на светофар.

Оттогава локални вестници в Британска Колумбия и Северозападните територии са получили информация за минимум 10 случая. Жертвите се оплакват за падащо от небето миризливо вещество.

Авиационните управляващи в Канада са получили недоволства от 18 души, само че те подчертаха, че самолетите нямат виновност за чудатата обстановка.

Алън изясни, че управляващите са й съобщили, че няма нередовност в системите за отпадни води в нито един от самолетите.

Учени допускат, че " бомбардировката " с изпражнения е вследствие на " замразени изпражнения " - явлението се случва, когато има приключване на замразени фекалии от тоалетната в самолета, които стартират постепенно да се топят при снишаване на самолета.

Но от транспортните управляващи оповестиха в писмо до " Гардиън ", че в изпражненията няма синьо оцветяване, което е основен индикатор, че са от аероплан.

Въпреки това Алън е уверена, че самолетът е източникът.

Според специалисти елементарен ДНК разбор ще даде явен отговор на загадката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР