Авиационната мощ на страната е сведена до критично ниско ниво.

...
Авиационната мощ на страната е сведена до критично ниско ниво.
Коментари Харесай

Авиационната мощ на България е критично слаба, обявиха от асоциация

Авиационната мощност на страната е сведена до сериозно ниско равнище. Това декларират от Българската авиационна асоциация, като се опълчват на всевъзможен тип операции на публичното мнение, които окачествяват като " протест ", " митинг " или " стачка " позицията на летателния състав от авиобаза " Граф Игнатиево ". Това се споделя в намерено писмо до няколко институции, представено от БНР. " Препоръчваме на тези държавни лица, които не са осведомени с годишния нальот на един български пилот-изтребител, да изискат тази информация по съответния ред и да се извинят на в този момент настоящите български военни водачи ", акцентират от авиационната общественост. Посочват, че изкуственото опълчване на типовете въоръжени сили от висши държавни лица е в тежък ущърб на националната ни сигурност и защита.

Изразяват убеденост, че министърът на защитата и командването на Военно-въздушните сили ще създадат всичко належащо проблемите по обезпечаването на постоянни безаварийни полети, както в авиобаза " Граф Игнатиево ", по този начин и в цялата военна авиация, да бъдат позволени в оптимално къси периоди. 4
Позицията на летците е изпратена до президента, премиера министъра на защитата, началника на защитата, командира на Военновъздушни сили и командира на авиобаза " Граф Игнатиево ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР