Авиационната мощ на България е сведена до критично ниско ниво,

...
Авиационната мощ на България е сведена до критично ниско ниво,
Коментари Харесай

Авиационната ни мощ е на критично ниско ниво, предупредиха пилотите ни

Авиационната мощност на България е сведена до сериозно ниско равнище , което изобщо не кореспондира с усложнената интернационална среда на сигурност.

Това се споделя в отворено писмо на Българска авиационна асоциация , адресирано до президента, премиера, министъра и началника на защитата, както и до военни командири.

 Българска социалистическа партия прикани Каракачанов да изясни за какво водачите от
Българска социалистическа партия прикани Каракачанов да изясни за какво водачите от " Граф Игнатиево " не летят

Българска социалистическа партия са солидарни с настояванията на водачите

" Категорично се опълчване на всевъзможен тип клевети, манипулиращи публичното мнение, окачествявайки позицията на летателния състав от изтребителната авиобаза " Граф Игнатиево " като " протест ", " митинг " или " стачка ". Нищо сходно ", означават от асоциацията.

 Пилотите имат и гориво, и мотори, твърди зам.-министър Запрянов
Пилотите имат и гориво, и мотори, твърди зам.-министър Запрянов

Само истински документи липсват за ремонтираните мотори

В писмото си организацията обръща внимание на това, че " самолетите " Спартан " и вертолетите " Кугар " и " Пантер " не са изтребителни летателни средства , имат друго предопределение и са основани на други летища, само че и те, без квалифициран за тях летателен и механически състав са единствено купчина скъпа железна сплав ".

Те напомнят, че за естествената употреба на всяка бойна летателна машина са нужни повече средства от цената при закупуването й.

 Пилотите от
Пилотите от " Граф Игнатиево " не желаят да упражняват

Докладвали, че се усещат психически непригодни - разочаровани от прекъсването на плана за придобиване на нов изтребител за Военновъздушни сили

" За пилотите-изтребители има съответни измерения в условията на Алианса за обикновено вложени средства: 180 летателни часа на един пилот-изтребител за една година - стандарт на НАТО. Препоръчваме на тези държавни лица, които не са осведомени с годишния нальот на един български пилот-изтребител, да изискат тази информация по съответния ред и да се извинят на в този момент настоящите български военни водачи. Това е достоверният аршин за успеваемостта от вложените стотици милиони лв. във военната авиация ", акцентират от авиационната общественост.

Изкуственото опълчване на типовете въоръжени сили от висши държавни лица е в тежък ущърб на националната ни сигурност и защита , декларират те и показват убеденост, че министърът на защитата и командването на българските Военновъздушни сили ще създадат всичко належащо проблемите по обезпечаването на постоянни безаварийни полети да бъдат позволени в оптимално къси периоди.

Преди дни се появи информация за напрежение измежду летците в " Граф Игнатиево ". След инспекция на прокуратурата е открито, че измежду водачите " протест " няма.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР