Август ще ви надъха и мотивира. Ще имате силна воля,

...
Август ще ви надъха и мотивира. Ще имате силна воля,
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Дева за август

Август ще ви надъха и стимулира. Ще имате мощна воля, увереност и ще триумфирате над провокациите. Имате способността да впрегнете вътрешната си мощ и блян, с цел да преодолеете трудностите и да постигнете задачите си. Този месец ще ви донесе напредък и триумф посредством упорита работа и целенасочени старания.

Натрупали сте доста обиди и огорчения. Отделете време за излекуване от прочувствените разочарования, освобождение от самосъжалението и намиране на вътрешен мир. Движите се в посока на по-позитивно положение на духа. Това ще се случи като се освободите от предишните пострадвания и се фокусирате върху това, което следва, вместо да мислите за това, което е изгубено.
Деви, август ви носи мощ и хъс
През този месец ще имате повече мъжка, в сравнение с женска сила. Опитайте да канализирате грижа, обич и съчувствие. Важно е да балансирате силите си, тъй като неналичието на женска сила може да докара до блокаж, липса на въображение, липса на естетика в връзките и застой. Опитайте се да методите с повече грижа и внимание към околните си, с цел да заздравите връзките си с тях.  

Позитивите от мъжката сила през този месец не са малко. Тя въплъщава престиж, водачество, мощ и надзор над обстановките. Ще бъдете проведени, дисциплинирани и способни да вътворите ред и непоклатимост. Тези качества ще оказват помощ доста за създаване на солидна основа на живота ви, възползвайте се от тях! Фокусирайте се върху задачите си и ще успехите всяка спънка с хъс и насоченост.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР