Август ще бъде динамичен, но и интересен месец. Знаем, че

...
Август ще бъде динамичен, но и интересен месец. Знаем, че
Коментари Харесай

Таро прогноза за август за зодиите

Август ще бъде динамичен, само че и забавен месец. Знаем, че Венера е ретроградна и не трябва да бързаме, да сътворяваме нови планове до 4 септември.

Що се отнася до таро гаданията, картите ни поучават да сме умерени във всичко.

Няма да липсват страхове, само че стартира един нов интервал на „ прераждане “, който може да донесе повече хубави страсти.

Овен

Скъпи Овни, в случай че може да се опише месец август за вас с три думи, то това са креативност, спонтанност и порив. Времето на енергиен напредък, огромни вероятности и благоприятни условия, можете елементарно да постигнете всяка цел, която сте си сложили, стига обаче да бъдете дейни. Време е да изразите себе си, а в случай че работата ви е обвързвана със основаването на планове, може да очаквате прогрес в тази посока. Таро картите ви поучават да внимавате със себе си, не прекалявайте с работните отговорности, това може да докара до претоварване. В любовен проект, съгласно таро гаданието може да очаквате повече пристрастености, предпочитание за нова връзка.

Телец

Представителите на зодия Телец ги чака доста прочувствен интервал. През август ще бъде значимо да се научите по какъв начин да изживявате страстите, без да ги потискате. Радвайте се на дребните неща. Ако инцидентно има моменти, в които ви се плаче, ядосани сте за нещо, освободете тези страсти.

Месецът ще бъде изпълнен с приятни срещи и другарство с хора, които ще ви зареждат с позитивна сила. При някои от вас е допустимо да нахлуят мемоари от предишното, които могат да успокоят меланхоличното въодушевление. Картите ви поучават да не бързате в нищо, а да се отдадете на грижа за себе си и дейна отмора.

Близнаци

Близнаците ги чака месец на прочувствени люлки. Таро гаданието демонстрира, че за вас всичко се случва в хубава посока и няма причина да унивате и да сте тъжни. Ще желаете повече от събитията, евентуално ще си задавате и куп въпроси по отношение на това в каква посока да продължите, дали се движите по верния път и т. н. Не бързайте да вземате съществени решения, изчакайте, до момента в който страстите се реалокират на друга низина. Направете пауза и се пробвайте да не насилвате нещата. Предстоят промени, само че те са в позитивна посока.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР