Август най-после донесе нормалните за това време на годината горещини.

...
Август най-после донесе нормалните за това време на годината горещини.
Коментари Харесай

Прически за горещо време

Август най-сетне донесе естествените за това време на годината горещини. С насладата от обичайното лято пристигна и жегата и казусът по какъв начин да носим косата си, тъй че да не губим от стила си, само че и да ни е хладно.

 Бела Хадид се забавлява по бански
Бела Хадид се забавлява по бански

Ето по какъв начин

Няколко звезди и онлайн звезди споделят своите хрумвания за това, отпред с Бела Хадид (на заглавната снимка) с добре пригладена и прибрана коса в композиция с ефектни обеци.

 Снимка 372068

Дакота Джонсън залага на френския изискан - прибрана в невисок кок коса с нехаен бретон. Прическата отива доста на простичкия, само че секси сатенен потник, с който е излязла.

 Снимка 372069

Дженифър Лопес също е почитател на коковете, само че нейният е по-висок и непоколебим в унисон с черно-белия й тоалет, изискващ високи токчета.

A post shared by Charlotte Hamilton (@charlotte.hamilton) on Aug 4, 2018 at 2:57am PDT

Австралийският модел Шарлът Хамилтън може да е единствено на 13 години, само че пък има близо 20 000 почитатели в Instagram поради по детски свободния си жанр. Като ето тази 30-секундна прическа, за която ни би трябвало само ластиче и бандана в ослепителен цвят.

 Снимка 372070

Зои Кравиц не се тормози да опитва с косата си. След като я видяхме с къса изрусена прическа, актрисата от " Големите дребни неистини " се появи на ревюто Comic Con, повърхностно стилизирала косата си като че ли таман е станала от сън.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jun 18, 2018 at 10:19am PDT

Риана качи своя кок на темето си и му придаде закачлива нотка.

happy camper

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Jul 5, 2018 at 4:09pm PDT

Ако всичко друго ни се вижда ненужно изпитание за лятото и лятната ни почивка, просто можем да оставим косата си да прави каквото си желае и да не се занимаваме да я стилизираме. На Кендъл Дженър това й се получава добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР