Аверът на банкера-беглец Цветан Василев от движението "Боец" - Георги

...
Аверът на банкера-беглец Цветан Василев от движението "Боец" - Георги
Коментари Харесай

Пореден провал на авера на Цветан Василев от Боец - смени мощното циганско присъствие с рокери на проваления си протест, но пак събра малобройна агитка

Аверът на банкера-беглец Цветан Василев от придвижването "Боец " - Георги Георгиев, опита през днешния ден да смени мощното циганско наличие от вчерашния си митинг с рокери, с цел да не признае тоталния неуспех на митинга, който провежда против властта. Въпреки опита да го показа като огромно събитие, и през днешния ден събра малобройна агитка, в която изпъкваха мотористите. А вместо от 18 до 21 часа, тълпата се разотиде още минути след 19 ч., едвам бъде показана в новините на малките екрани.

Рокерите бяха доведени от пишман-детектива Марин Рокера, а като оратор се изявяваше професионалният протестър Манол Глишев, взел микрофона от очевидно проваления и демотивиран Георгиев. Преди години Глишев нашумя с театралните си осъществявания, когато се хвърляше против служителите на реда в София, потвърждавайки, че го удрят и бият. Манипулациите му обаче удариха на камък и бяха разкрити.

Мощната циганска вълна, за която ПИК заяви през вчерашния ден в фотоси, осезаемо липсваше на митинга довечера. Според източници на ПИК това е обвързвано с неналичието на задоволително „ хилки “ (както споделя наказаната за корупция Десислава Иванчева в чатовете, публикувани от Йордан Бонев) и мотивационни траншове по линията Белград – София.

Пред Съдебната палата се събраха едвам неколцина протестиращи, като множеството от тях изглеждаха по този начин, като че ли се нуждаят от незабавна психиатрична помощ. Това обаче не попречи на „ малкия екран на митинга “ и ромите – Би Ти Ви, въодушевено да ги отрази като втора вест в централната си емисия, а превъзбудената кореспондентка Канна Рачева с жар в гласа да интервюира странните човеци.

Но без „ хилки “ и роми, силите на митинга секнаха внезапно, защото видно не са подкрепени от естествените жители.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР