Аварийното кацане на самолет Boeing 737 Max с дупка в

...
Аварийното кацане на самолет Boeing 737 Max с дупка в
Коментари Харесай

Boeing е изправен пред нови въпроси относно 737 Max, след като самолет получи дупка в страната си

Аварийното кацане на аероплан Boeing 737 Max с дупка в страната му и решението на самолетната компания да приземи идентични самолети се възобновява въпроси по отношение на сигурността на най-продавания аероплан на Boeing - този, който взе участие в две смъртоносни произшествия.

Панел на прозореца на Boeing 737-9 Max на Alaska Airlines избухна седем минути след политане от Портланд, Орегон, в петък. Бързата загуба на налягане в кабината издърпа облеклата от едно дете и докара до рухване на кислородни маски от тавана, само че като по знамение никой от 174-те пасажери и шестима членове не беше ранен. Пилотите направиха безвредно спешно кацане.

Часове след ужасяващия случай Alaska Airlines разгласи, че ще спре целия си флот от 65 Max 9s за инспекции и поддръжка. Главният изпълнителен шеф Бен Миникучи сподели, че Аляска чака инспекциите да приключат „ в идващите няколко дни “.

Дори малко прекъсване на полета ще сътвори обилни проблеми за самолетната компания и нейните пасажери — Max 9 съставлява повече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР